LOADING

En wat na de Ladies’ Circle?

by Monique Andersen January 11, 2020

Lid worden bij de Ladies’ Circle, een service club, is speciaal. In het kader van vriendschap en anderen helpen zijn er veel vrouwen die toetreden tot dit mooie wereldwijde initiatief om deze mooie waarden te verspreiden.

Veel fondsenwervende evenementen worden georganiseerd voor allerlei goede doelen: groot en klein. Een regel bij de Ladies’ Circle is dat je bij het behalen van een bepaalde leeftijd je de Ladies’ Circle verlaat om plaats te maken voor nieuwe enthousiaste vrouwen. Ik denk dat dat een goed uitgangspunt is. Sommigen van de ex-LC leden stappen over naar andere servicegerichte clubs of besluiten om regelmatig af te spreken met oud-LC leden. Ikzelf ben bij twee verschillende Ladies’ Circles in Nederland lid geweest omdat ik verhuisde naar een andere regio en ik realiseer mij dat ik een aantal overeenkomsten zie met betrekking tot de “organisatie-cultuur” met wat ik nu doe.

Ben / ken jij een (oud)lid van een service-club?

Daarom deel ik het zodat jij, als een (oud)lid van een service-club, je bewust wordt van de mogelijkheden om met Forever te starten en door te kunnen gaan met jouw bijdrage aan positiviteit om de wereld een beetje beter te maken.

Overeenkomsten

Samenwerken met het bedrijf Forever biedt jou net als bij de Ladies’ Circle ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community met een positieve energie. De internationale evenementen zijn dierbaar vanwege de positieve energie en internationale connecties met elkaar. Een keer per jaar komen veel culturen bij elkaar bij een jaarlijks evenement Global Rally. En er zijn meer internationale bijeenkomsten…

Om deze business op te kunnen bouwen is het nodig dat je een mensenmens bent en er van houdt om anderen te helpen. Ook dat je servicegericht bent en dat je over organisatorische vaardigheden beschikt.

Forever Living Products is ook een organisatie die veel geeft om goede doelen en veel doneert in noodsituaties. In de vorm van geld of producten: Forever Giving biedt veel hulp.

Ik kan alleen voor de Ladies’ Circle spreken omdat ik deze organisatie heb ervaren. Maar ik kan mij voorstellen dat dit ook kan gelden voor andere service-clubs zoals de Rotary, Ronde Tafel, Kiwanis, Lions Club, etc..

Dus ben je geïnteresseerd en benieuwd of het interessant voor je zou zijn om je aan te sluiten bij deze grote internationale organisatie, welke al meer dan 40 jaar bestaat en succesvol is in meer dan 160 landen wereldwijd: neem dan contact met mij op! Maak een vrijblijvende online afspraak in mijn agenda. (zie Calendly in de menubalk op mijn website www.moniqueandersen.nl)

Ken je (oud)leden bij een service-club in Nederland of buitenland?

Deze blog staat ook in het Engels op de Engelstalige website: https://www.moniqueandersen.com/2020/01/11/what-after-the-ladies-circle/

Ben je zelf Nederlandstalig en wil je meer weten? Lees verder op deze site en uiteraard ben je ook van harte welkom om contact op te nemen.

Zit je in een bestuur van een service-club? Ook dan ga ik graag met je in gesprek.