LOADING

Wat is Netwerkmarketing?

Netwerkmarketing is in de loop der tijd gegroeid naar een gerespecteerde manier van werken en wordt ook wel het werken van de 21e eeuw genoemd.

Netwerkmarketing is een zakelijk concept dat al meer dan 90 jaar bestaat. Netwerkmarketing is niets meer en niets minder dan aanbevelen op basis van mond-tot-mond reclame: dé sterkste marketingwijze die er bestaat! Iedereen doet dit. Ben je wel eens uit eten geweest bij een uitstekend restaurant? Wat deed je daarna? Praatte je erover? Beval je het aan aan je vrienden, familie of collega’s? Werd je daarna beloond voor jouw aanbeveling? Ik vermoed van niet… Netwerkmarketing is niets meer dan eerlijke aanbeveling omdat je enthousiast bent over producten en/of een dienst die je biedt. Er moet wel een klik zijn met de producten en/of service. Als je namelijk niet vanuit je hart enthousiast bent, werkt het niet!

Voor het concept van netwerkmarketing is het belangrijk dat je niet alleen werkt maar dat je een team creëert. Netwerkmarketing staat daarom ook bekend als teammarketing. En teammarketing is de kracht van netwerkmarketing. Door het aanbevelen van producten &  diensten en het coachen van je teamleden bij het bouwen van hun business door hetzelfde te doen wat jij hebt gedaan, ontvang je begeleidingsbonussen. Net als in elke branche zijn er sterke organisaties en organisaties die niet overleven. Ik ben er trots op om als een zelfstandig Forever Business Owner samen te werken met het wereldwijde bedrijf Forever Living Products dat inmiddels al meer dan 40 jaar bestaat. Een bedrijf dat momenteel in meer dan 160 landen succesvol is. Het groeit nog steeds wat alleen maar mogelijk is als je over kwalitatief hoogwaardige producten en een eerlijk marketingconcept beschikt wat business owners een goed voertuig biedt zodat zij hun doelen in het leven kunnen bereiken! Het Forever marketingconcept is transparant en eerlijk: iedereen die start heeft gelijke mogelijkheden. Dus het is helemaal aan jou! Wil je er meer over weten?