LOADING
Nog vragen?

Veel gestelde vragen

Wat is Forever Living Products?

FLP is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het is opgericht door Rex Maughan. Sinds 2018 is de leiderschap overgedragen aan zijn zoon Gregg Maughan die al meer dan 20 jaar betrokken was binnen het bedrijf. De visie van de oprichter Rex Maughan was om een bedrijf op te starten welke het mogelijk maakte voor gewone mensen om een blijer leven te leiden. Hij zag te veel mensen die niet gelukkig waren vanwege hun gezondheid en/of hun inkomen. Hij dacht dat dit hun vrijheid beperkte. Hun vrijheid om de keuzes te maken in hun leven die zij zouden willen maken. Hij zag Netwerkmarketing als het perfecte gereedschap voor mensen om dit te bereiken en koos Aloë Vera als het basisproduct. Een heel succesvolle combinatie blijkt wel. FLP is al in meer dan 160 landen succesvol. Miljoenen Forever Business Owners werken als zelfstandigen samen met FLP. De omzet heeft al lang geleden de $2 miljard grens overschreden.

Hoeveel tijd moet ik hieraan besteden? Want ik heb geen tijd…

Dat komt wel goed. De meeste Forever Business Owners starten met een paar uur per week. Het idee van Forever is dat het werk jou meer vrije tijd gaat geven, die je nu mist. Het gaat om slim werken.

Wat kost het om te starten met Forever?

Starten kost niks. Wanneer iemand acties wil opstarten heeft diegene een aantal producten nodig om zelf producten te ervaren en om de eerste productklanten te voorzien van producten (wat direct winst oplevert). De meesten starten met een startpakket van tussen de €200-€600. De meeste mensen zijn verrast dat deze relatief kleine investering zulke goede ontwikkelingsmogelijkheden biedt.

Ken ik genoeg mensen?

Dat is geen probleem, met een paar mensen starten is al genoeg. Dit systeem bouwt op het feit dat iedereen een aantal mensen kent.

Wat moet ik doen?

Het is een eenvoudige cyclus. Je begint met een aantal producten te gebruiken waar jij een goed gevoel bij hebt om deze te proberen en te ervaren. Als je geen producten hebt ervaren, hoe kun je dan enthousiast zijn vanuit je hart? Hoe kun je aanbevelen als je de producten niet zelf hebt ervaren? Het is als de bakker die zijn eigen brood eet. Wanneer je enthousiast wordt, begin je vanzelf te delen. Dat is hoe aanbeveling werkt. Het werkt aanstekelijk! Dus je kunt op deze manier je eerste verkopen krijgen. Wanneer je een team zou willen bouwen, deel je over de business mogelijkheden met anderen. Dat doe je door deze teamleden te coachen door hen te leren wat jij gedaan hebt. Maak je geen zorgen, je wordt gecoacht en getraind!

Ik ben nieuw in Netwerkmarketing, kan ik dit wel?

Het belangrijkste is dat je een mensenmens bent. Dat je graag mensen helpt. Want dat is waar deze hele business om draait. Je helpt mensen met producten waardoor zij zich beter kunnen gaan voelen en/of je helpt mensen om hun eigen business op te zetten door het businessmodel van Forever te gebruiken. In beide gevallen help je mensen hun levens te veranderen. Op de gebieden van gezondheid en leefstijl. En leefstijl houdt veel in: van mensen helpen om wat extra te verdienen, meer tijd te creëren, een betere werk-privé balans te creëren, gezonder te leven, zich fitter en energieker te voelen en zich persoonlijk te ontwikkelen. Als je al ervaren bent als mentor, coach, onderwijzer, trainer, in de sales /HR, dan is dat geweldig. En als dat nog niet zo is: maak je geen zorgen… we hebben goede trainingsmogelijkheden welke jou zullen ondersteunen en jou de gereedschappen geven om te leren en te groeien ‘on the job’, alhoewel het geen baan is. Het is leren door te doen. Het is een bijzondere kans! Word je al enthousiast?

Is deze manier van werken betrouwbaar?

FLP is een bedrijf wat blijft groeien. Dat is alleen mogelijk wanneer de producten goed zijn (de producten raken op en worden alleen opnieuw aangeschaft door klanten wanneer zij goed zijn) en het businessmodel is eerlijk, transparant en winstgevend voor de mensen die ermee werken. Het is het meest genereuze bedrijf in deze sector.

Ik ben geïnteresseerd om meer te weten. Wat nu?

Dat is mooi! Laten we in gesprek gaan en bespreken wat jouw wensen en doelen zijn in jouw leven. Bedenk hoeveel tijd je per week kunt besteden aan het bouwen van jouw business.
5-10 uur per week om te starten is al genoeg. Weet alsjeblieft dat veel contacten die je door de dag heen hebt al interessant kunnen zijn om je Forever business op te bouwen. Het hangt er vanaf wat je wilt bereiken: als je snel wilt bouwen en groeien, is het logisch dat je er meer tijd en energie in moet steken. Boek een afspraak in mijn agenda via deze website. Het is mogelijk met Calendly boven in de menubalk. Zo kunnen we elkaar leren kennen en uitvinden of er een klik is. Want dat is belangrijk: vertrouwen moet er voor beide kanten zijn. Dus neem contact op!