LOADING

Over Monique Andersen

Monique Andersen is een Netwerk Marketing Professional en Recruiter. In haar vorig werkend leven werkte Monique als een (bedrijfs)recruiter, vestigingsmanager en uitzendconsulente op een uitzendbureau, personeelsfunctionaris op een afdeling Human Resources bij Sony, als accountmanager, gaf trainingen en werkte als leerkracht op basisscholen. Zij is een echt mensenmens, houdt ervan om mensen te verbinden en bij elkaar te brengen.

Toen haar kinderen, nu tieners en studente, klein waren, gaf ze betaald werk op omdat zij en haar man twee drukke banen hadden en niet zo maar vrij konden nemen als de kinderen op het kinderdagverblijf ziek werden en hierdoor niet bij het kinderdagverblijf terecht konden. Die situaties zorgden voor veel stress. Tijdens die periode zonder betaald werk deed zij veel vrijwilligerswerk zoals het organiseren van fondsenwervende evenementen met de Ladies’ Circle voor goede doelen. Had zij destijds maar geweten van deze mogelijkheid… Het zou ideaal zijn geweest om deze business op te bouwen vanuit huis naast het hebben van kleine kinderen!

Na een lange periode samen, eindigde haar huwelijk. Haar toekomst viel in duigen. De toekomstplannen waren gebaseerd op de ‘setting’ van een gezin. Hoe ging zij weer een toekomst opbouwen? Niet ‘alleen’ per uur werken, per uur betaald worden. Wat met het pensioen? Weer in de gelegenheid zijn om te reizen? Weer herinneringen met de kinderen te maken? Financieel onafhankelijk te zijn? Niet in de mogelijkheid zijn om op vakantie te gaan met de kinderen was een echte hartbreker. Dat deed pijn. Alle ballen hoog houden is niet makkelijk. Alhoewel haar ex-man alimentatie betaalde waar ze dankbaar voor was, wilde zij financieel onafhankelijk zijn.

Dus toen Forever haar pad kruiste, was ze geraakt door de manier van werken en de mogelijkheden die het te bieden had. Na enthousiast te zijn geworden door het zien van de besten in netwerkmarketing binnen Forever, begon haar ‘inner monkey mind’ op te spelen  door te denken ‘het klinkt te mooi om waar te zijn’…. Ze zette haar laptop een paar dagen opzij. Maar er was al een zaadje geplant in haar systeem. Ze dacht: ‘Dit ben ik. Ik moet ernaar informeren.’ Ze nam contact op met een Forever Business Owner gevonden via Google en maakte een afspraak. Gedurende het 2,5 uur durend gesprek registreerde zij zichzelf als een Forever Business Owner. Geen cel in haar lijf twijfelde. Dit was wat ze moest doen.

Nu denkt zij dat het één van de beste beslissingen is geweest. Samenwerken met deze wereldwijde organisatie die positief ingestelde mensen aantrekt die hun leven willen veranderen is een vreugde voor het leven! Je zult er tijd en moeite in moeten steken, maar dat is logisch. Ieder ‘eigen’ bedrijf vereist dat. Het werkt niet als je achterover gaat zitten, de business wordt je niet in je schoot geworpen. Leergierig zijn om de vaardigheden en de manier van denken te leren die nodig zijn is noodzakelijk. Nu werkt zij aan haar toekomst, aan een passief onbegrensd inkomen dat ook nog overerfbaar is. Welk bedrijf biedt dat? Wanneer zij deze planeet verlaat, kunnen haar kinderen het inkomen ontvangen dat zij heeft opgebouwd met haar wereldwijde business. Ja, wereldwijd. Want tijdens haar HR-baan bij Sony ervaarde zij de internationale energie die zij met Forever wil: een stabiele wereldwijde business met mensen met verschillende achtergronden, culturen, geloven die samenwerken om de wereld een beetje beter te maken. Een beter leven voor jezelf wat je verdient te creëren. En voor anderen. Dit door de mooie kwalitatief hoogwaardige producten en geweldige mogelijkheden te delen.

Ervaar het zelf en neem contact op met Monique als je de kans wilt krijgen om door haar gecoacht te worden! HET IS AAN JOU!

Boek een online afspraak via calendly.com

Ontvang een gratis infopakket