LOADING

4 Redenen waarom de Forever Business ideaal is voor de partners van expats!

by Monique Andersen November 08, 2019
Business partners opening new business

Forever Living Products is een betrouwbaar wereldwijd bedrijf waarvan het verdienmodel al meer dan 40 jaar werkt. Deze manier van werken maakt het voor jou mogelijk om waar dan ook, wanneer het jou uitkomt en met wie je wilt te werken. Je kunt dit plooien om je gezin, andere activiteiten en verplichtingen.

Start je eigen business en neem het met je mee

Je kunt deze business in het land starten waar je nu leeft (in meer dan 160 landen al, vraag me in welke landen want we blijven groeien) en kunt het meenemen naar het volgende land waarnaar je overgeplaatst wordt voor je volgende opdracht of wanneer je terug gaat naar het land waar je vandaan komt.

Forever Community

Als een zelfstandig Forever Business Owner maak je deel uit van de wereldwijde Forever Community. We hebben maandelijks trainingen en evenementen (sommige bijeenkomsten zijn zelfs wekelijks als je daarbij aanwezig wilt zijn). Je ontwikkelt dierbare samenwerkingen en vriendschappen in het land waar je woont en internationaal. Wanneer je moet verhuizen naar het volgende land, zijn daar ook trainingen en bijeenkomsten. Dat zal als een warm bad aanvoelen! Je bent niet alleen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Vaak hebben partners van expats hun eigen carrière opgegeven of op een laag pitje gezet. Je eigen business opzetten = bouwen aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je groeit in je manier van denken, in het zijn van ondernemer, vaardigheden in het bouwen van je bedrijf, kennis over producten en ervaring in het helpen van mensen. Je hebt iets van / voor jezelf. Deze business is ideaal wanneer je kinderen nog klein zijn of naar de kinderopvang of naar school gaan. Dat komt doordat je vanuit huis kunt werken: online en offline. Je bent zelfstandig èn je hebt collega’s.

Zorg voor jezelf

Bouw aan jouw toekomst. Het is minder stressvol om te weten dat een gedeelde inkomensverantwoordelijkheid mogelijk is. Soms gebeuren er dingen in het leven waardoor het tegen zit. Misschien wordt de expat overtollig en verliest hij/zij de baan. Of je raakt betrokken in een scheiding. Je weet het nooit. Het is beter om financieel voorbereid te zijn voor wanneer er een gemis in inkomen ontstaat of wanneer je financieel op jezelf aangewezen wordt.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op of dit iets voor jou kan zijn. Maak een vrijblijvende online afspraak in mijn agenda. (zie Calendly in de menubalk op mijn website www.moniqueandersen.nl)

Ken je partners van expats / internationals? Deze blog staat in het Engels op de Engelstalige website: https://www.moniqueandersen.com/2019/11/08/why-forever-business-is-for-expats/

Ben je zelf Nederlandstalig en wil je meer weten? Lees verder op deze site en uiteraard ben je ook van harte welkom om contact op te nemen.

Begeleid je expats vanuit een organisatie? Ook dan ga ik graag met je in gesprek.